De 2 kokkelandshold har siden 2004, uden sammenligning, været den største talentudvikler inden for dansk gastronomi. Tidligere medlemmer af Kokkelandsholdene er i dag topfigurer i den danske restaurantverden, hvor f. eks. Rasmus Kofoed, Jeppe Foldager, Torsten Schmidt, Ronny Emborg, Rasmus Munk, Kenneth Hansen m.fl. nyder stor anerkendelse i ind- og udland.
Om få år vil det være de nuværende medlemmer, der sætter dagsordenen på det gastronomiske område i Danmark er og bliver hermed en vigtig faktor i at fastholde og øge branchen og fagets image og omdømme.
Det Danske Kokkelandshold er en samling af energiske, innovative ildsjæle, der brænder for gastronomi og som går udfordringer i møde med gåpåmod og højt humør.
Selvom deltagelsen på Det Danske Kokkelandshold er ulønnet, bruger alle teamets medlemmer en stor del af deres fritid på arbejdet med at sikre holdene gode placeringer ved anerkendte internationale holdkonkurrencer.

Nicolas Min Jørgensen

HOLDKAPTAJN & COACH

Læs mere

Mads Søndergaard

KOK

Læs mere

Tommy Jespersen

KOK

Læs mere

Martin Sørensen

KOK

Læs mere

Benjamin Stage Pedersen

KOK

Læs mere

Gabriel Ahlgren

KONDITOR

Læs mere

Daniel G. Damgaard

KOK

Læs mere

Mikkel Kjølhede

KOK

Læs mere

Jakob Kofoed

KOK

Læs mere

Nikolaj Skadborg

KOK

Læs mere

Frederik R. Pedersen

HJÆLPER

Læs mere

Niklas Plougmann

HJÆLPER

Læs mere

Frederik Bach

KOK

Læs mere

Ulla Pedersen

TEAMMANAGER

Læs mere