Lasse Gudiksen

Kok

Jeg er 34 år gammel og bor i Viborg med min familie.

Til dagligt er jeg køkkenchef i en Cheval Blanc kantine hos Skov A/S i Glyngøre.

Jeg har 17 års erfaring fra restaurationsbranchen, heraf syv år som dessertkok på henholdsvis Restaurant Frederikshøj og Grundfos´ gæstehus, Frisholt.

Herudover har jeg haft volontør ophold på The Fat Duck, Dinner by Heston Blumenthal og Era Ora.

Jeg er stolt af at være en del af Cateringlandsholdet og motiveres af de personlige udfordringer der ligger i arbejdet med landsholdet, den faglige sparring med mine holdkammerater og så er jeg et konkurrencemenneske.

Mine forventninger er faglig udvikling og at få nogle gode oplevelser sammen med holdet og forhåbentlig en guldmedalje ved OL i Stuttgart 2020.

Jeg har valgt kantinebranchen da jeg ser det som en fantastisk mulighed for at kombinere min passion for mad med familielivet. Det er vigtigt for mig at kunne give de samme gæster en ny madoplevelse hver dag, hvor der ikke er gået på kompromis med håndværket.

Fødselsår: 1984

Startet: 2019

Ansat hos:

Cheval Blanc hos Skov A/S, Glyngøre