Rasmus Bundgaard Nielsen

Kok

Er 29 år og har arbejdet i kokkefaget i 10 år.

Jeg har en fortid på flere toprestauranter og senest har jeg været assisterende køkkenchef på Michelin restauranten Gastromé i Århus, hvor jeg var med til at bygge køkkenet op og skabe en Michelin stjerne på kun 6 måneder.

I dag ejer jeg Bundgaard Food Consulting som jeg driver på fuldtid, hvilket giver mig mulighed for at bruge mine kompetencer på en nye og innovativ måde.

Jeg er et stort konkurrencemenneske så da muligheden bød sig for at teste mine evner samt konkurrere mod verdenseliten var det en mulighed jeg ikke kunne sig nej til.

Jeg er en team-player og tror på at vi med det nye hold kan nå helt til tops ved det kommende Culinary Olympics i Stuttgart i 2020

Jeg har siden jeg var barn altid villet være kok og jeg har gået benhårdt efter den drøm siden jeg kunne starte på grundforløbet.

Jeg startede med at flytte til London for at gå i lære på Browns Hotel, hvor jeg også lærte at begå mig i et køkken.

Jeg elsker drivet og det kick man får når det hele bare kører, og at arbejde med de gode råvarer og blive ved med at udvikle håndværket.

Bor i Aarhus.

Fødselsår: 1990

Startet: 2019

Ansat hos:

Bundgaard Food Consulting, Aarhus