Søren Olsen

KOK

Jeg er 37 år og arbejder til dagligt i min egen virksomhed NorSoe Food og bor i Rold sammen med min forlovede og hendes søn.

Dette er mit tredje år på Cateringlandsholdet, og min motivation for at være på holdet, er at udvikle mine egne, og holdkammeraters evner, og forbedre VM-Bronzemedaljen fra sidste år.

Det var en stor oplevelse, og ikke mindst lærerigt at deltage ved VM i Luxembourg, og føler mig nu bedre klædt på til OL i Stuttgart i 2020.

Mine forventninger er at udvikle mig fagligt og personligt, og få en masse nye bekendtskaber og ikke mindst vinde guld ved OL i Stuttgart i februar næste år.

Jeg har altid vidst jeg skulle være kok, og har fået god mad, og interesse for det helt fra barnsben. Min helt store interesse er kartofler og jeg er medstifter af en kartoffelklub.

Med 18 års erfaring i branchen, og en stadig voksende interesse for faget, føler jeg mig klar til at bidrage til holdet.

Fritiden går med livet på landet med adskillige dyr og have, hvor jeg holder af at lave mad over bål, og har tidligere været deltager på et Grill-hold.

Bor i Rold syd for Aalborg.

Fødselsår: 1982

Startet: 2017

Ansat hos:

Norsoe food