Nyheder

Kokkelandsholdet

Madværkstedet 2019

Find os på nogle af standende på Madværkstedet 26.-27. marts 2019

Læs mere

Kokkelandsholdet skal have ny direktør

Efter otte år på posten forlader Sten Slot Knudsen posten for at trappe ned. Han forbliver på posten, indtil der er fundet en afløser, og afløseren er kommet i gang med arbejdet.

Læs mere

Sponsoraftale indgået med Dansk Cater

KOKKELANDSHOLDET har indgået en aftale med Dansk Cater om varesponsorat af alle tre danske kokkelandshold for en fireårig periode.

Læs mere

Kokkelandsholdet får nye chefer i 2019

Kokkelandsholdet har netop sat det ledelseshold, der skal toppe sidste års flotte placering ved VM i Luxembourg, hvor holdene samlet hentede fire guld-, en sølv- og en bronzemedalje. Henter topkokke i Odense, Fredericia og Viborg.

Læs mere

Dødsfald

Det er med stor sorg, vi har modtaget meddelelse om, at Kokkelandsholdets tidligere næstformand Ib Rademacher alt for tidligt er gået bort.

Læs mere

Guld til Junior Kokkelandsholdet

Danmark fortsætter medaljehøsten ved VM for KOKKELANDSHOLD i Luxembourg. Det er tirsdag formiddag blevet offentliggjort, at KOKKELANDSHOLDET (junior) vinder guld i koldt bord – kaldet Edible Buffet.

Læs mere

Guld i det varme køkken

Kokkelandsholdet fik guld i det varme køkken. Nu arbejdes der videre på det kolde køkken, som skal stå klar onsdag.

Læs mere

Cateringlandsholdet vinder guld!

Cateringlandsholdet sikrede sig Danmarks første guldmedalje til VM.

Læs mere

VM er skudt i gang

Cateringlandsholdet er de første der er i kamp til VM i Luxembourg

Læs mere

Ledige stillinger

Vi skal nu stå på egne ben og selv finansiere driften, derfor er det besluttet, at alle stillinger under Kokkelandsholdet skal besættes under nye vilkår fra 1. januar 2019.

Læs mere

Tredje og sidste testmiddag

Juniorlandsholdet afholdte deres sidste testmiddag med 70 spisende gæster. Dermed har alle tre hold holdt deres sidste træningsmiddage.

Læs mere

Cateringlandsholdet afholder sidste test inden VM

Catering landsholdet holdt deres sidste testmiddag på Cookery i Odense. Nu er de også klar til VM

Læs mere

Tredje testmiddag veloverstået

Senior landsholdet havde sin tredje og sidste testmiddag på Cookery i Odense. Der blev serveret for 110 gæster og det gik helt som forventet. Næste gang denne middag serveres er til VM i Luxemborg.

Læs mere

Imagefilm for Kokkelandsholdet

Læs mere

Vi går efter guldet!

Alt under guld er ikke tilfredsstillende!

Læs mere

Facebook

   

Så er nogle hektiske dage i Buenos Aires ved at være slut. 😊 Vi deltog i Statsbesøget som et led i den nye satsning på Danish Gastro Diplomacy, hvor vi bl. a. stod for bespisningen af 250 deltagere ved erhvervskonferencen samt desserten ved afskedsmidsagen for Hendes Majestæt Dronningen og HKH Kronprinsen. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Christian Wellendorf ny holdkaptajn for Kokkelandsholdet

Kokkelandsholdet har fået ny holdkaptajn i forbindelse med udvælgelsen af medlemmer til det nye hold, der skal hente medaljer til Danmark ved OL for Kokkelandshold i Stuttgart i Tyskland i februar 2020.

Valget er faldet på 23 årige Christian Wellendorf, der sammen med Kennet Hansen vandt det individuelle VM for kokke, Bocuse d'Or i januar i år. Christian Wellendorf vandt samtidigt prisen for verdens bedste Commis.

- Jeg glæder mig til at arbejde med Kokkelandsholdet, som jeg har været en del af i flere år som medlem af Kokkelandsholdet Junior. Mulighederne har været mange efter Bocuse d'Or, og jeg er meget smigret over interessen. Arbejdet på Kokkelandsholdet, hvor jeg udover at være holdkaptajn også skal løse en lang række andre opgaver i landsholdsregi, bliver en spændende udfordring, som jeg
glæder mig til at arbejde på, siger Christian Wellendorf.

På Kokkelandsholdet er der stor glæde over samarbejdet med Christian Wellendorf.

- Vi er utroligt stolte over at kunne tilknytte Christian Wellendorf til Kokkelandsholdet, og det vil være med til at løfte holdet frem imod OL næste år. Han er en kapacitet fra den absolutte øverste hylde i dansk gastronomi, og vi er sikre på, at hans helt unikke og målrettede tilgang til tingene, vil være med til at sætte kursen for fremtidens Kokkelandshold, siger Teamlederne Per Hallundbæk og Mette Gassner.

Christian Wellendorf starter i sit nye job allerede onsdag, og skal udover at være Holdkaptajn for Kokkelandsholdet også løse en række andre opgaver for Kokkelandsholdet blandt andet i forbindelse med det kommende statsbesøg i Argentina.
... See MoreSee Less

View on Facebook