Cateringlandsholdet vinder guld!

Det danske Cateringlandshold vandt søndag aften guld ved VM for Kokkelandshold, der afvikles i Luxembourg. Holdet leverede en suveræn indsats, og er blandt verdens bedste

Det danske Cateringlandshold vandt søndag aften guld ved VM for Kokkelandshold, der afvikles i Luxembourg. Holdet leverede en suveræn indsats, og er blandt verdens bedste. Opgaven bestod i at lave en buffet til 150 personer.

Holdkaptajn Dennis Justesen Nielsen var da også fuld af roser til hans team efter sejren.

– vi er glade. Vi har som hold nået første delmål. Vi er trætte, vi er udkørte. Vi havde forventet en guldmedalje, og det fik vi, lød det fra holdkaptajnen.

En del af successen skal findes i holdets sammensætning.

- vi er et homogent hold. Vi har præsteret sammen som hold. Der har været en god tone i køkkenet, der har været en god disciplin og folk har overholdt reglerne. Alle har holdt aftalerne til punkt og prikke, så der har ikke rigtigt været noget at sætte en finger på fra vores side, sagde Dennis Justesen Nielsen efter sejren.

Placeringen glæder Sten Slot, der er CEO for Kokkelandsholdet.

- holdet har vist en fantastisk indstilling og er gået seriøst til opgaven. Guldet er resultatet af en holdindsats, hvor alle har haft respekt for den enkeltes rolle på holdet, der ikke er mere end fire år gammelt, og deres præstation er utroligt flot og en stor cadeau til alle de kokke, der hver dag arbejder med mad til mange rundt omkring i landet, siger Sten Slot.

Torsdag kl. 14.00 afgøres det, hvilken rangering Cateringslandsholdet får på verdensranglisten.