Dødsfald

Det er med stor sorg, vi har modtaget meddelelse om, at Kokkelandsholdets tidligere næstformand Ib Rademacher alt for tidligt er gået bort.

Det er kun få år siden, at Ib trådte ud af bestyrelsen, men han fulgte fortsat Kokkelandsholdet og dets aktiviteter tæt. Ib har en meget stor del af æren for, at Kokkelandsholdet overhovedet fik sin egen platform og organisation. Sammen med Gert Sørensen skabte de fundamentet. Ib smed redningsplanken ud sammen med hotel og restaurantskolen i Silkeborg (College 360), da vi var allermest pressede – økonomisk og lokationsmæssigt.

Jeg havde selv fornøjelsen af at have Ib som næstformand i bestyrelsen de første år af min formandstid. Ib var en god ankermand, og når man lavede en aftale med Ib, var man var altid sikker på, at han stod bag den 100 %. Han havde stor politisk tæft, som man kunne lære meget af.

Ingen tvivl om at han var højt respekteret blandt landsholdets medlemmer og bestyrelse, især for hans organisatoriske indblik, og sans for at få tingene til at fungere.
Kokkelandsholdet skylder ham stor tak for hans indsats, og vores tanker går til Lise og familien. Æret været hans minde.

Uffe Nielsen

Formand kokkelandsholdets bestyrelse