Kokkelandsholdet er klar til OL og går efter guld til Danmark – og nu med nyt navn

IKA Culinary Olympics, der er det officielle navn, løber af stablen i Stuttgart fra den 14. til 19. februar 2020, hvor begge danske landshold, kokke- og cateringlandsholdet kæmper for guld til Danmark.

I forbindelse med at Kokkelandsholdet optræder ved OL, ændrer Kokkelandsholdet navn til Dansk Gastronomisk Union og får nyt logo. Om baggrunden fortæller Formanden for Dansk Gastronomisk Union, Uffe Nielsen: ”Vi er ofte stødt på forvirring blandt sponsorer, mediefolk og helt almindelige mennesker, når vi både som organisation og landshold optræder under samme navn Kokkelandsholdet, og forvirringen bliver ofte større, når vi så fortæller, at under organisationen Kokkelandsholdet ligger også vores Cateringlandshold. Det vil vi gerne ændre, så vi nu samler landsholdene under Dansk Gastronomisk Union – udtaler han.

Om det nye logo og navn og det forestående OL – siger CEO for Dansk Gastronomisk Union, Morten Juul Andersen: ”At samle hele det gastronomiske Danmark under samme paraply er den rigtige løsning, da vi alle kæmper for det samme, at udvikle, udfordre og udbrede dansk gastronomi”.