Kokkelandsholdet er på vej mod mere metal til VM

Ved det netop overstående OL, hvor Cateringlandsholdet opnåede den ultimative placering med en guldmedalje, nåede Kokkelandsholdet målsætningen ved dette OL.

Kokkelandsholdet er på vej mod mere metal til VM

Kokkelandsholdet sluttede på en flot 10. plads og opnåede fine point undervejs i deres to konkurrencer. Før OL var ambitionerne, at Kokkelandsholdet skulle slutte mellem de 10 bedste nationer ud af 29 deltagende lande. Og placeringen som nr. 10 var helt efter planen mod VM i Luxemburg i 2022.
”Ovenpå det enormt flotte resultat for Cateringlandsholdet, var det også med stor tilfredshed at Kokkelandsholdet opnåede vores målsætning om at slutte blandt de 10 bedste. Kokkelandsholdet er relativt nyt hold, men med et enormt talent og kæmpe viljestyrke til at opnå målsætningen om en placering mellem de 3 bedste ved VM i 2022, der vil være den bedste placering for et dansk Kokkelandshold nogensinde. Og når vi er i top-3, er det de små marginaler, om man ender som nr. 3 eller nr. 1” – siger Dansk Gastronomisk Unions direktør Morten Juul Andersen om mulighederne for kokkelandsholdet.


Tryk på link  - Pressemeddelelse