Kokkelandsholdet får nye chefer i 2019

Kokkelandsholdet har netop sat det ledelseshold, der skal toppe sidste års flotte placering ved VM i Luxembourg, hvor holdene samlet hentede fire guld-, en sølv- og en bronzemedalje. Henter topkokke i Odense, Fredericia og Viborg.

Kokkelandsholdet har netop sat det ledelseshold, der skal toppe sidste års flotte placering ved VM i Luxembourg, hvor holdene samlet hentede fire guld-, en sølv- og en bronzemedalje.

Det nye team skal sætte kursen frem imod mere metal til Danmark ved OL for Kokkelandshold, der afvikles 14.-19. februar 2020 (næste år) i Stuttgart.

Kokkelandsholdet (Junior) og Kokkelandsholdet (Senior) får Per Hallundbæk som ny team manager. Per driver Hallundbaek Food i Odense, og har en fortid som leder af og køkkenchef på Falsled Kro. Han er ligeledes mangeårig dommer i konkurrencen Årets Kok.

Mette Gassner fra Michelin-restauranten Ti Trin Ned i Fredericia, bliver ny Assisterende Team Manager for begge hold. Mette har selv en fortid som medlem af Kokkelandsholdet, og var med til VM i Luxembourg i 2014. Herudover er hun dommer ved ”Årets Kok” og benyttes som censor.

På Cateringlandsholdet bliver Lars Brynjulf Nielsen ny Team Manager. Lars tidligere har været deltager på Kokkelandsholdet. Herudover har han en dommeruddannelse, og har blandt andet dømt ved den seneste gastronomiske landskamp imod Sverige. Lars er til dagligt kantineleder på F&H of Scandinavia, hvor dagligt bespiser ca. 200 personer. Ved siden af driver han sit eget cateringfirma UNIQ Cooking.

Casper Bøgeskov er ansat som Landsholdets Kok, og får ansvaret for support til sponsorer og arrangementer, ligesom han bliver tilknyttet som support til lederne af alle tre Kokkelandshold. Casper driver også rådgivningsfirmaet SMPLFOOD i Risskov.
Det er ændrede økonomiske forudsætninger, der får Kokkelandsholdet til at tænke nyt og anderledes.

- Vi har haft et mangeårigt og godt samarbejde med College 360, men grundet besparelser, har skolen ikke længere haft mulighed for at støtte os. Det har tvunget bestyrelse og ledelse til at tænke nyt og jeg er sikker på, at vi med det nye set up, har fået et rigtigt godt hold, siger Sten Slot, CEO for KOKKELANDSHOLDET.