Danmarks Cateringlandshold vinder guld ved OL

Danmarks Cateringlandshold vinder guld ved OL. I dag blev det afgjort, at det danske cateringlandshold kan kalde sig olympiske mestre ved at besætte 1. pladsen suverænt.

Danmarks Cateringlandshold vinder guld ved OL

Oveni en regn af danske Michelin-stjerner forleden i Oslo – blev det i dag til mere hæder til dansk gastronomi ved OL i Stuttgart.
Det danske cateringlandshold tog 1. pladsen, og kan de næste 4 år kalde sig olympiske mestre. Det blev afgjort, da holdet formåede at levere et sublimt arbejde med servering af en buffet til 120 personer. Holdet kunne hæve trofæet som vidnesbyrd på, at de havde opnået det bedste resultat for noget dansk cateringlandshold nogensinde.

Det er en meget stolt CEO Morten Juul Andersen fra foreningen bag cateringlandsholdet, Dansk Gastronomisk Union, der ovenpå præmieoverrækkelsen kommenterer på triumfen: ”Jeg er så stolt af holdet, og det er helt og holdent deres indsats, der skal fejres.
De var suveræne i deres konkurrence, og det er fortjent med guldmedaljerne som bevis på dette. Samtidig er sejren det bedste resultat for Dansk Gastronomisk Union nogensinde”.

Tryk på link   Pressemeddelelse