Generelt

Når du besøger kokkelandsholdet.dk indsamles der oplysninger om dig. Nogle af dem via cookies, og andre afgiver du selv. Nedenfor kan du læse om de informationer der indsamles, og hvordan de bliver behandlet, samt hvem du skal kontakte ved spørgsmål.

Hvem er dataansvarlig?

Kokkelandsholdet er ejer af dette website, og det er derfor os, der er dataansvarlig. Som dataansvarlig er det vores ansvar, at dine oplysninger behandles på en korrekt, og sikker måde, og i overensstemmelse med gældende lovgivning. Du kan kontakte os ang. dine data på: sekretariat@kokkelandsholdet.dk

Hvilke oplysninger behandler Kokkelandsholdet om dig?

Vi bruger Cookies fra Google Analytics for at analysere din adfærd på vores hjemmeside. Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen ved at kontakte os. Vi bruger informationen til at gøre Kokkelandsholdet bedre for dig som kunde og besøgende. Dine oplysninger kan blive udleveret til tredjepart, som analyserer, og kan fx hjælpe os med at markedsføre de ydelser og tjenester vi sælger.

Ændringer og sletning af personoplysninger

Du har ifølge persondataloven altid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi har liggende om dig, og bede om at få dem slettet. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig bliver ændret eller slettet. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens §58, stk. 1

Datasikkerhed

Kokkelandsholdet vil altid behandle dine personoplysninger fortroligt, sikkert og i overensstemmelse med persondataforordningen, og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil kun blive anvendt til det formål de er indsamlet til, og bliver slettet når det formål er opfyldt, eller ikke længere er relevant.

Kontakt

Ved spørgsmål om hvordan vi bruger dine data, eller ønske om ændring eller sletning, kan du altid kontakte på: sekretariat@kokkelandsholdet.dk